Haastrup Børnehave og Vuggestue søger pædagog.

Haastrup Børnehave og Vuggestue søger 32 t. pædagog
(barselsvikariat med mulighed for fast ansættelse)
"Se jeg har fundet en frø og ovre i træstammen er der masser af bænkebidere"
Kan du begejstres sammen med børnene, så er det lige dig vi har brug for.
Haastrup Børnehave og vuggestue er en lille institution beliggende i den skønneste natur på Sydfyn. Vi bruger vores legeplads og naturen omkring os som et ekstra rum og arbejder tæt sammen med Haastrup Friskole. Vi har skov og strand lige i nærheden og mulighed for at låne skolens bus et par gange om ugen.
Hvem er vi:
  • En lille integreret institution i udvikling under Haastrup Friskole.
  • Normeret til 10 vuggestuebørn og 20 børnehavebørn.
  • Inddelt i 3 grupper med fokus på overgange, når børnene er klar.
  • Vi arbejder tæt sammen med skolen og lokalsamfundet.
  • Vægter natur, musik og bevægelse gennem udeliv, yoga, morgensang og meget mere.
  • En institution hvor nærvær, tryghed, relationer og samarbejde sætter tilgangen til årets arbejde.
  • 3 pædagoger, 2 medhjælpere, kok og morgenåbner.
  • En udegruppe i støbeskeen.
  • Vægter det tætte forældresamarbejde.
Om dig:
  • En robust voksen, der holder af naturen og nyder at være ude i al slags vejr.
  • Har overblik og kan strukturere og organisere.
  • Er fleksibel og omstillingsparat.
  • God til relationsarbejde, både i voksen - og børnehøjde.
  • Kan rumme mange skift i løbet af en dag.
  •  Kan stå inde for vores værdier omkring musik, natur og bevægelse.
  • Kan tænke ud af boksen og medvirke til at udvikle samarbejdet mellem skole, børnehave og vuggestue.
  • Du har høj faglighed og kan reflektere over egen praksis og agere sparring for dine kolleger.
  • Kan understøtte og bidrage til udarbejdelse af Styrkede læreplaner og handleplaner i teori og praksis.
  • Har humør, humor og kan grine af dig selv og sammen med andre.
Lyder det spændende og kan du genkende dig selv i ovenstående punkter, eller dele af dem, så send os en ansøgning og dit CV til: Skoleleder Henrik Ørtved på skole.leder@5662.dk, eller til daglig leder Anne Marie Rasmussen på alr@5662.dk
Ansøgningsfrist 18/4 og samtaler d. 28/4.
Yderligere oplysninger ved daglig leder Anne-Marie Rasmussen på 81826481