Haastrup Friskole, Børnehave og Vuggestue tilbyder pasning i skoleferierne i Børnehaven og Vuggestuen, Elmevænget 7, 5600 Fåborg.

Sommerferiepasning i juli

Hvert år i marts vil I modtage tilmeldingsseddel til feriepasning i sommerferien. Tilmeldinger skal afleveres senest sidste frist, som står på tilmeldingsseddelen. Der kan ikke eftertilmeldes og tilmeldingen er bindende.

Vi har lukket 1 uge i juli og har 3 betalingsuger.

Andre skoleferier

7-8 uger før ferien starter, vil I modtage en tilmeldingsseddel, hvor I kan skrive jeres barn på til pasning. Tilmeldinger skal afleveres senest sidste frist, som står på tilmeldingsseddelen. Der kan ikke eftertilmeldes og tilmeldingen er bindende.

Priser:

Sommerferie i juli måned

500 kr. pr. uge i betalingsuger for Børnehave, vuggestue og SFObørn.

Der er IKKE søskenderabat i betalingsugerne

Andre skoleferier (gælder også dagene op til og efter betalingsugerne juli måned)

50 kr. pr. dag for SFObørn (dækker fuld forplejning)

Hvis I har tilmeldt jeres barn/børn skal I betale opkrævningen uanset om I gør brug af pasningen eller ej.

Betalingsuger sommerferie:

Lukket i uge 29

2021: uge 27, uge 28, uge 30

2022: uge 27, uge 28, uge 30

Haastrup Børnehave og Vuggestue 17.marts 2021

Feriepasning for Børnehave- og vuggestuebørn samt de børn der er tilmeldt skolens SFO